Hoppa till innehållet

Design Day

Två elever håller upp en 3D modell av ett hus i ett klassrum, svartvitt.

Vårens stora designutställning och modevisning

Vi är stolta över våra elever och deras kreativa förmåga. På Designgymnasiet Sickla har vi haft vår Design Day i över 8 år där vi bjudit in vänner, familj och intresserade elever till en kväll full av inspiration.

Design Day på Designgymnasiet Sickla sprudlar av kreativitet och skapande. Eventet är öppet för både allmänheten och till de som är intresserade av att börja hos oss. Våra elever ställer ut sina gymnasiearbeten inom textil-, mode-, inredning- och modedesign. Vi håller också en mycket uppskattad modevisning där eleverna får visa upp sina kollektioner.

Under denna dag kan man förutom att titta på våra elevers fantastiska arbeten, träffa våra fina elever och personal där du kan ställa dina frågor om skolan och våra utbildningar. Vår SYV finns också på plats för att svara på dina frågor.

Design day 2024

Årets event hålls den 19 april kl. 16-20. Ett tillfälle att se senaste årets skapelser på vår utställning och modevisning! Förutom att strosa runt bland elevernas arbeten får du också chansen att träffa lärare och elever, lära känna oss bättre och få svar på dina frågor. Vi ses på Marcusplatsen 5A!

Modevisningen görs två gånger under kvällen. Dessa hålls i byggnaden mitt emot skolan på Kulturhuset Dieselverkstaden.

Visning 1: kl. 16.30

Visning 2: kl. 18.30

Vi rekommenderar att du är på plats ca 20 minuter innan för att säkra din plats. Du behöver inte skaffa dig en biljett till modevisningen. Det är först till kvarn som gäller.

Varmt välkommen!

Design Day 2024

19/4 kl 16-20

Elever berättar

Se fler elevintervjuer

Besök oss

Du upplever oss allra bäst på plats. Anmäl dig till Öppet hus eller boka in dig till Designelev för en dag för att lära känna oss bättre. Varmt välkommen!