Hoppa till innehållet

Designelev för en dag

Anmälan till Designelev för en dag är nu stängd. Vi kommer eventuellt erbjuda fler platser senare under våren, håll utkik här på hemsidan för mer information och gör en intresseanmälan för öppet hus så får du information på mail och SMS om kommande öppna hus och design-elev-för-en-dag

Om besöket

Vill du besöka oss och testa på hur det är att vara designelev? Vi arrangerar en workshop då man i grupp med andra från åk 9 får uppleva en kreativ och designrik workshop tillsammans med en utav våra lärare.

Vår skola hittar du på Marcusplatsen 5A, har du några frågor inför ditt besök kan du kontakta oss på sickla@designgymnasiet.se eller på 08-553 663 50.

Marcusplatsen 5A
131 54 Nacka

Välkommen på Öppet hus

Vi har också öppna hus under både höst- och vårterminen för dig som bara vill strosa runt på dina villkor och kanske ta med en vårdnadshavare eller kompis.