×
 

Hoppa till innehållet

Designgymnasiet Malmö

På Designgymnasiet Malmö är design den röda tråd som går genom alla våra utbildningar, oavsett vilket program du väljer. Här ligger fokus på modedesign, inredningsdesign, grafisk design, arkitektur eller produktdesign. Vi förbereder dig även för vidare studier på högskola och universitet.

Kollage av elever som interagerar med varandra och arbetar kreativt, svartvitt.

Vi flyttar till Malmö Kreativa Campus

Sommaren 2025 flyttar vi på Designgymnasiet Malmö till ett helt nytt gymnasiecampus – Malmö Kreativa Campus på Tuborgsgatan 2 i centrala Malmö. Tre kreativa gymnasieskolor kommer att dela de gemensamma ytorna på campuset – LBS Kreativa Gymnasiet, vi på Designgymnasiet och Rytmus Musikgymnasium.

Följ din designdröm

 • Skapande i fokus

  Vår vision är att vara en av Sveriges bästa designskolor på gymnasienivå. Här får du jobba med hela designprocessen, från idé till färdig produkt.

  Två elever jobbar koncentrerat med skapande i ett klassrum.
 • Design som förenar

  På Designgymnasiet Malmö är det intresset för skapande och design som förenar oss och skapar en härlig stämning på skolan.

  Två elever bygger i en verkstad och tittar på varandra.
 • Redo för jobb eller högskolan

  En kreativ utbildning ger dig ett försprång i livet, oavsett om du vill börja arbeta direkt eller studera vidare efter gymnasiet. Alla våra program ger högskolebehörighet.

  Elever sitter i skolbänk och skrattar.

Håll dig uppdaterad

 

Design som röd tråd

 • Design Talks

  Våra möten med branschen kallar vi Design Talks, ett sätt för dig att få en inblick i branschen redan under studietiden.

  En föreläsare pratar inför en klass.
 • Design Trips

  Via ett samarbete med Erasmus+ kan du få möjlighet att resa utomlands under din gymnasietid.

  Elever står och tittar på utställning om praktik utomlands.

Besök oss

Du upplever oss allra bäst på plats. Anmäl dig till Öppet hus eller boka in dig till Designelev för en dag för att lära känna oss bättre. Varmt välkommen!

Nyheter

Se alla nyheter