×
 

Hoppa till innehållet

Designelev för en dag

För dig som verkligen vill testa på hur det är att plugga på Designgymnasiet erbjuder Designgymnasiet Kungsholmen prova på-dagar även för dig som är intresserad av Designgymnasiet Västerås.

Det är en möjlighet för dig som vill känna på en viss inriktning att göra det. Är du intresserad fyller du i formuläret här på sidan så kommer Cathy på Designgymnasiet Kungsholmen att kontakta dig för att boka in en tid.

Varmt välkommen!

Vid frågor, kontakta Cathy på cathy.lannerohman@designgymnasiet.se eller 070-413 95 56.

Anmälan till Designelev för en dag

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig för att boka in en tid. Varmt välkommen!

När börjar du gymnasiet?
Välj program

När du eller dina föräldrar skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till att ta emot inbjudningar till öppet hus eller visningar, information om våra skolor och/eller marknadsföring om våra skolor, behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. Du samtycker även till att personuppgifterna lagras för angivet syfte hos AcadeMedia Support AB, org. nummer 556568-8479.

 

De personuppgifter som vi behandlar är ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer, skolform, årskurs, programval och år för studiestart.

 

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att skicka dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för, tillhandahålla dig marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser som du samtyckt till. Ni samtycker även till att personuppgifterna lagras för angivet syfte hos AcadeMedia Support AB, org. nummer 556568-8479.

 

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Du kan läsa mer i vår Cookiepolicy, som du hittar längre ner på den här sidan.

 

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

 

Designgymnasiet AB är personuppgiftsansvarig på den skola som du har anmält intresse till. Personuppgifterna behandlas även med stöd av den personuppgiftsbiträdena Microsoft Ireland Operations Limited och Infobip Sweden AB. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.

 

Personuppgifterna kan komma att behandlas i USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia, och Ryssland med stöd av standardavtalsklausuler. 

 

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig, samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna eller avslutar marknadsföringen. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningsperioden för den sökta utbildningen är över. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Du hittar hela vår policy här.

 

Kontakt

Om du har frågor om hur dina personuppgifter hanteras kontakta AcadeMedias dataskyddsorganisation.

Hitta hit

Besöksadress

Ingenjör Bååths gata 47
722 12 Västerås

Välkommen på Öppet hus

Vi har också öppna hus under både höst- och vårterminen för dig som bara vill strosa runt på dina villkor och kanske ta med en vårdnadshavare eller kompis.