Designdrömmar?

Kontakta oss! Våra utbildningar förbereder dig för ett framtida jobb som designer och vidare studier på högskola och universitet

Designgymnasiet Sickla

Designgymnasiet Sickla ligger i unika, ljusa lokaler endast 10 minuter från Slussen.  Välj mellan programmen Estet, Teknik eller Hantverk. Hos oss får du arbeta med hela processen, oavsett om det gäller mode, inredning, produkt- eller textildesign. Du lär dig att analysera och planera, ta fram skisser och prototyper, producera och slutligen marknadsföra din produkt. Våra erfarna lärare utmanar din kreativitet samtidigt som vi förbereder dig inför yrkeslivet eller fortsatta studier på universitet och högskola.

Ta mig dit!
Designgymnasiet Sickla

Marcusplatsen 5A, 131 54, Nacka
Hanna Levin, Rektor
sickla@designgymnasiet.se

Designgymnasiet Kungsholmen

Designgymnasiet Kungsholmen är en personlig skola med ca 300 elever som ligger i  Stadshagen på Kungsholmen. Design går som en röd tråd genom alla våra utbildningar, oavsett om du väljer teknik, estetiskt program eller handelsprogrammet. Välj mellan inriktningar som arkitektur, grafisk design, inredningsdesign, produktdesign och utställningsdesign. Hos oss hittar du en kreativ och stimulerande stämning, kunniga lärare och en miljö där vi bryr oss om varandra.

Ta mig dit!